Uitsluiting aansprakelijkheid
De informatie op de website van de tndheelkunde kliniek Hof van Hoornwijck is met zorgvuldig samengesteld. Wij kunnen echter onjuistheden en onvolledigheden niet volledig uitsluiten. Het is dan ook van het grootste belang dat u niet zonder meer uitgaat van de volledigheid en juistheid van informatie op onze website. Wij kunnen dan ook geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een rijksgediplomeerd behandelaar (zoals een huisarts, tandarts of psycholoog), maar is slechts een bron van algemene informatie. Raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd eerst een (huis)arts, of bij gebitsproblemen een tandarts. Bij psychische problemen kan uw huisarts u doorverwijzen naar een bevoegde therapeut.

De informatie verstrekt op deze website mag niet gekopieerd of verspreid worden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever en/of de site eigenaar.