De Hof van Hoornwijck, kliniek voor tandheelkunde te Rijswijk is een multidisciplinaire tandheelkundige kliniek gevestigd in een fraaie omgeving en behuizing. Doelstelling van de kliniek is het bieden van een zo’n compleet mogelijk pakket aan tandheelkundige behandelingen, waarbij hoge kwaliteit en een vriendelijke aanpak hoog in het vaandel staan. Er wordt tijd genomen om uw persoonlijke wensen ten aanzien van uw gebit te inventariseren en te bespreken. Naast de gebruikelijke “familie-tandheelkunde” zijn wij gespecialiseerd in uitgebreide tandheelkunde, esthetische/cosmetische tandheelkunde, bijzondere tandheelkunde en implantologie. Daarnaast beschikt de kliniek over twee mondhygiënistes en een manueel fysiotherapeut met als specialisme het hoofd en tand-kaakstelsel. Ook hebben wij de beschikking over de allerlaatste bleekmethodes voor het gebit.

De kliniek is zeer goed bereikbaar, zowel per fiets, openbaar vervoer als per auto en ligt dicht bij snelweg en uitvalswegen.

Ons motto: alles is mogelijk, tenzij het medisch of tandheelkundig niet verantwoord is! En dit alles in een professionele en vriendelijke ambiance.